Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Tomten rÀddar julen" by Linda Liebrand " Book PDF Kindle ePub Free

Tomten rÀddar julen

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Tomten rĂ€ddar julen
  • Author : Linda Liebrand
  • Release Date : January 31, 2019
  • Genre: Holidays & Celebrations,Books,Kids,Fiction,Fairy Tales, Myths & Fables,
  • Pages : * pages
  • Size : 4317 KB

Description

En sur gammal gĂ„rdstomte som bara vill stanna hemma och slippa den förskrĂ€ckliga julen. En stressad jultomte med julklappar upp över öronen och tusentals barn som vĂ€ntar. Med bara tvĂ„ dagar kvar till julafton – rĂ€cker en inbjudan till julkaffe för att tina gĂ„rdstomtens hjĂ€rta sĂ„ att de kan rĂ€dda julen tillsammans?

Den surmulna gĂ„rdstomten vill egentligen bara stanna hemma pĂ„ gĂ„rden och ta hand om djuren, precis som han alltid har gjort. Men nĂ€r han hör jultomtens renar landa pĂ„ ladugĂ„rdstaket, sĂ„ kan han inte sĂ€ga nej till kusinens inbjudan. De bĂ„da tomtarna flyger med slĂ€den tillsammans upp till jultomtens gĂ„rd i Norrland. VĂ€l framme vid gĂ„rden kan de knappt ta sig fram mellan alla paket, och nĂ€r gĂ„rdstomten ser hur hans stressade kusin har tryckt in renarna i hönshuset för att fĂ„ plats med all brĂ„te, blir han sĂ„ ilsken att det börjar ryka ur öronen. Han kavlar upp Ă€rmarna för att hjĂ€lpa till – men hur ska de bĂ„da tomtarna hinna med allt före julafton? 

Om du letar efter en julsaga med vÄr svenska gÄrdstomte, knirrande snö och massor av julmagi, sÄ har du hittat rÀtt.

Tomten rĂ€ddar julen bjuder pĂ„ bĂ„de varm julstĂ€mning och finurlig tomtehumor, och lĂ€mnar bĂ„de stora och smĂ„ med hopp om att det aldrig Ă€r för sent att börja pĂ„ nytt. 

Boken Ă€r skriven av Linda Liebrand med enastĂ„ende illustrationer av Austėja Slavickaitė Wojtczak. Den passar bĂ„de till barn som har lĂ€rt sig lĂ€sa sjĂ€lva och som höglĂ€sning för de lite yngre frĂ„n cirka 4-5 Ă„rs Ă„lder.


PDF Books "Tomten rÀddar julen" Online ePub Kindle